Skip to main content

YASKAWA GA500: Evenwicht tussen vermogen en perfectie

Evenwicht tussen vermogen en perfectie

GA 500 maakt ons leven makkelijker!

De GA 500-drive wordt geleverd met slimme functies om u een aantal voordelen te bieden gedurende de hele levenscyclus van een machine of installatie. Van selectie regelaar, ontwerp, installatie, opstarten of het oplossen van problemen, de GA500 maakt het leven gemakkelijk.

Denk daarbij aan ventilatoren met temperatuurregeling, ingebouwde rem chopper, 24 VDC voedingsingang voor controller en ingebouwd EMC-filter voor eenvoudige naleving van wereldwijde normen en vereenvoudigd ontwerp van de machine door een beperkt aantal onderdelen.

Zonder de regelaar op de voedingsspanning aan te moeten sluiten is het mogelijk de drive al van de juiste parameterinstellingen te voorzien, sluit eenvoudig de USB poort van uw PC of bijvoorbeeld de smartphone aan op de drive en start met instellen van de frequentieregelaar.

Altijd handig!

Drive wizard mobile is het ultieme gereedschap voor de inbedrijfstelling van de GA 500 regelaar, eenvoudig aanpassen van een beperkt aantal parameters met behulp van een setup wizard, volledige functionaliteit van een oscilloscoop functie, het biedt de juiste tools die nodig zijn voor snelle setup, monitoring en procesoptimalisatie.

Voor meer informatie klik hier