Skip to main content

Robotics

Welke bedrijven leveren robots?

U vraagt zich misschien af bij welk bedrijf u moet zijn voor robots? 

Bij MCA bent u aan het goede adres, want wij leveren robots en cobots, van het betrouwbare merk Yaskawa. (lees hier waarom wij partner zijn in de Benelux).

De vraag naar robots in diverse sectoren en gebieden neemt steeds meer toe. Het is dan goed om te kijken naar welk type robot geschikt is voor uw toepassing, in welke ruimte past de juiste robot of cobot en hoe is de veiligheid hiervan gegarandeerd? Allemaal belangrijke punten bij uw zoektocht naar dé robotoplossing. 

Wij staan bekend om onze expertise op het gebied van robotica en automatisering. Hierdoor kunnen onze engineers op maat gemaakte oplossingen ontwerpen die perfect aansluiten bij uw wensen. (Zie hier een voorbeeld van welke robot bij Tata Steel draait)

Daarnaast vindt u in ons assortiment een uitgebreide selectie aan robot oplossingen, van industriele robots voor productie en assemblage tot collaboratieve robots die veilig samenwerken met uw collega’s of personeel. Of het nu gaat om het verhogen van de productiviteit, het verbeteren van de kwaliteit of het optimaliseren van processen: samen hebben we altijd de oplossing!

“Volautomatische oplossing voor het keren van bierfusten. Zowel het ontwerp, de engineering, assemblage en inbedrijfstelling zijn door onze project engineers van vestiging Elsloo, Twello en Varsseveld uitgevoerd”

Wat kan MCA voor u doen?

Wilt u uw intern transport, productie-, bewerkings- of verpakkingsproces automatiseren? Dan zijn onze AGV systemen, XYZ portalen, en veelzijdige robots de oplossing.

MCA levert robots vooral in turnkey projecten. Onze E, W en Software engineers kunnen het robotiseren van een productieproces volledig verzorgen. Wij dragen zorg voor het gehele proces. Van idee, basic ontwerp, detail engineering tot en met aanmaak, leveren en installeren.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Advies
  • Engineering
  • Simulatie
  • Levering
  • Turnkey projecten incl. vision en inbedrijfstelling.
  • Ook het ontwerp en de realisatie nemen wij graag voor onze rekening.

Klik bovenaan deze pagina op industriële robots en cobots, de AMR (autonome mobiele robot), pick and place oplossingen, robottracks of leer alles over het onderhouden van uw robots.

Direct contact voor een robot oplossing voor uw bedrijf?

    Hoe heeft u MCA gevonden?

    nederlands bedrijf levert robots, bedrijf voor robot oplossingen, robotica, robots, cobots, industrie, automatisering, AI in robotica, industriele robots, robotica toepassingen, robot ontwikkeling, welke robot kies ik, mens-robot-interactie, robot software, robotica trends, robotontwerp, autonome robots, bij welk bedrijf moet u zijn voor robots