Skip to main content

Nieuwsbrief

Het zal u niet verrassen dat wij van techniek houden. We zijn er dagelijks mee bezig en schrijven er ook graag over, zodat we onze kennis met u kunnen delen. Dit doen we niet alleen op social media en onze website, maar met name in onze nieuwsbrief.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief loont

We leggen u graag uit waarom:

  1. Altijd als eerste op de hoogte van technische ontwikkelingen. Zoals: Siemens die stopt met verkoop van de gangbare S7-300, nieuwe voorraden of welke (gratis) STEP files we toe hebben gevoegd aan onze bibliotheek.
  2. Als we nieuwe voorraad hebben of nieuwe producten, weet u dit bijna als eerste!
  3. Handige tips over onderhoud en service van lineaire aandrijvingen, robots, etc.
  4. Artikelen over hoe u kosten en tijd kunt besparen met aandrijvingen, de juiste smering van uw onderdelen, etc.
  5. U leest de artikelen wanneer u dat uitkomt.
  6. Op ieder moment is de informatie gemakkelijk terug te vinden in uw mailbox. Ze verdwijnen namelijk niet van een tijdlijn.
Hoe gaan we om met uw gegevens?

Veilig, uiteraard. Wij zullen u niet spammen. Wij versturen maximaal 6x per jaar een nieuwsbrief naar u. En mocht het zo zijn dat de inhoud hiervan toch niet helemaal op uw interesses aansluit: uitschrijven is heel gemakkelijk en snel geregeld via de nieuwsbrief zelf. Lees meer hierover in onze privacy policy.

Tips over onderwerpen die u graag wilt zien?

Is er een onderwerp dat u graag terug wilt zien of heeft u een andere tip of verbetering? U kunt dit vrijblijvend doorgeven aan onze marketing via Tessa van der Veer: tessa.vanderveer@mcabv.nl

Ja, ik wil me inschrijven!

We hopen uw interesse gewekt te hebben voor onze nieuwsbrief. Veel gegevens hoeft u niet met ons te delen: we willen graag alleen uw e-mailadres en naam weten, dat communiceert net wat fijner 😉

Voorbeeld

Eerder uitgebrachte nieuwsbrieven

Technische kennis doe je op in de nieuwsbrief van MCA, boordevol technische artikelen

Nieuwsbrief voorjaar

maart 2024

Voor deze nieuwsbrief legde Tessa (marketing) de engineers een aantal kritische vragen voor. Zoals: Is een AMR wel rendabel en levert onderhoud een besparing op?

Technische kennis artikelen in de nieuwsbrief van MCA

Nieuwsbrief

januari 2024

Lees hoe een custom made robot ons één van de leukste uitdagingen bracht, wat het verschil is tussen een tandheugel- en tandriemsysteem én waarom retrofitten juist van nu is.

Kennis databank voor techniek? Bekijk alle technische artikelen van MCA en leer zelf bij

Nieuwsbrief najaar

december 2023

Hoe selecteert u de juiste spindel, welke regelaar is geschikt voor pompen en ventilatoren en welke motorreductor kan ik nemen in plaats van de Panasonic?