Nieuwsbrief

  • Nieuwsbrief

Het zal u niet verrassen dat wij van techniek houden. We zijn er dagelijks mee bezig en schrijven er ook graag over, zodat we onze kennis met u kunnen delen. Dit doen we niet alleen op social media en onze website, maar met name in onze nieuwsbrief.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief loont

We leggen u graag uit waarom:

  1. Altijd als eerste op de hoogte van technische ontwikkelingen. Zoals: Siemens die stopt met verkoop van de gangbare S7-300, nieuwe voorraden of welke (gratis) STEP files we toe hebben gevoegd aan onze bibliotheek.
  2. Als we nieuwe voorraad hebben of nieuwe producten, weet u dit bijna als eerste!
  3. Handige tips over onderhoud en service van lineaire aandrijvingen, robots, etc.
  4. Artikelen over hoe u kosten en tijd kunt besparen met aandrijvingen, de juiste smering van uw onderdelen, etc.

Hoe gaan wij om met uw gegevens?

Veilig, uiteraard. Wij zullen u niet spammen. Wij versturen maximaal 6x per jaar een nieuwsbrief naar u. En mocht het zo zijn dat de inhoud hiervan toch niet helemaal op uw interesses aansluit: uitschrijven is heel gemakkelijk en snel geregeld via de nieuwsbrief zelf. Lees meer hierover in onze privacy policy.

Tips over onderwerpen die u graag wilt zien?

Is er een onderwerp dat u graag terug wilt zien of heeft u een andere tip of verbetering? U kunt dit vrijblijvend doorgeven aan onze marketing via Tessa van der Veer: tessa.vanderveer@mcabv.nl

Ja, ik wil me inschrijven!

We hopen uw interesse gewekt te hebben voor onze nieuwsbrief. Veel gegevens hoeft u niet met ons te delen: we willen graag alleen uw e-mailadres en naam weten, dat communiceert net wat fijner 😉

Voorbeeld