Skip to main content

Disclaimer

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die MCA linear motion robotics aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

MCA linear motion robotics kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat door het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

MCA linear motion robotics behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of te wijzigen zonder enige kennisgeving.

Intellectueel eigendom
Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van MCA linear motion robotics. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van MCA linear motion robotics. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

MCA linear motion robotics is een handelsnaam van:

Motion Control Automation B.V.
Markenweg 5
7051 HS Varsseveld

KvK        08070792
BTW      NL.80.23.36.061.B01
IBAN      NL33 RABO 0305 9298 95
BIC         RABONL2U