Skip to main content

Slimme Stand-alone oplossing dankzij interne intelligentie in Yaskawa Frequentieregelaars

Maak met de “ingebouwde PLC” eenvoudig applicatieprogramma’s door functieblokpictogrammen in een visueel stroomschema te rangschikken. Totale aandrijving en machinebediening zijn slechts enkele muisklikken verwijderd.

Software programmeer tool

DriveWorksEZ® (DWEZ) is een softwaretool die de mogelijkheid biedt om aangepaste functionaliteit te creëren binnen de A1000, V1000, U1000, GA500 en GA700 drives. De softwaretool is standaard ingebouwd.

Deze functionaliteit is in de nieuwste serie frequentieregelaars van YASKAWA, de GA500 en zijn grotere broer GA700, verder uitgebreid. Met eenvoudige op iconen gebaseerde functieblokken kan de frequentieregelaar voorzien worden van klant specifieke software, waarmee de regelaar nog meer toegespitst kan worden op een toepassing, waarbij motion- en procesfuncties gecombineerd kunnen worden die normaal gesproken in een bovenliggende besturing opgepakt zouden worden. Deze all-in-one functionaliteit in onze frequentieregelaars bespaart u onnodige kosten in de vorm van bijvoorbeeld een benodigde PLC.

MCA heeft in samenwerking met YASKAWA een bibliotheek van reeds toegepaste functionaliteiten aangemaakt, welke wij constant blijven updaten. Denk daarbij aan positioneer-, synchroniseer- en cascadefunctionaliteit die beschikbaar is en door u naar eigen wens aan te passen is. Wij helpen u graag om snel en betrouwbaar operationeel te zijn en veel tijd aan programmering te besparen.

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met een van onze engineers.