Packaging-Palletising

De robotoplossingen van YASKAWA kenmerken zich door betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Het vormt de basis voor uw robotoplossing waarbij positioneernauwkeurigheid en herhaalnauwkeurigheid van groot belang is.

Hoe wilt u de robot opstellen? Welke oplossing zorgt ervoor dat uw robot het optimale bereik heeft en de juist positioneernauwkeurigheid.
Hieronder ziet u de mogelijke oplossing die we u kunnen bieden.

 • MPP Series
 • MPK Series
 • MPL Series
 • MPP Series

  MOTOMAN MPP is een serie 4-assige high-speed delta robots – wendbaar, nauwkeurig en efficiënt. Robots uit de MPP-serie zijn ideaal voor snelle pick/place/pack-toepassingen – kartonneren, kitting van onderdelen, vaak van transportbanden in blisterverpakkingen. Het compacte, nul-voetafdruk ontwerp biedt veelzijdigheid voor toepassingslay-outs.

  In combinatie met geavanceerde technologieën zoals MotoSight, MotoPick en transportbandtracking kunnen flexibele orderverzamellijnen met meerdere robots worden gebouwd met weinig programmeerwerk.

 • MPK Series

  De MOTOMAN MPK-serie zijn snelle 5-assige robots die superieure prestaties leveren voor snelle orderverzamel- en verpakkingstoepassingen,
  vooral in omgevingen waar reinheid en hygiëne uiterst belangrijk zijn, zoals in de voedings- en de biowetenschappen.
  In combinatie met geavanceerde MOTOMAN-technologieën zoals MotoSight, Motopick en Conveyor Tracking wordt het eenvoudig om orderverzamellijnen met meerdere transportbanden te bouwen.

 • MPL Series

  De betrouwbare MOTOMAN MPL serie robot is een krachtige 5-assige palletiseerrobot met een payload van 80 kg en een bereik van 2.061 mm.
  Hij biedt hoge prestaties bij het palletiseren en depalletiseren van dozen/koffers/zakken voor diverse taken in de verpakkings- of E-commerce/Logistiek automatisering.