Skip to main content

Pick en Place Units

X-Y-Z Systemen:

Custom made pick and place units kunnen wij ook naar wens voorzien. Denk hierbij aan samengestelde X-Y-Z modules uit ons uitgebreide lineair programma. Door een grote diversiteit aan tandriem, tandheugel, lineair motoren, of spindels kan een 2 tot 6 assige opstelling worden gecreëerd.

Onze engineers helpen u graag bij het ontwerp en het selecteren van de ideale techniek en voorzien indien gewenst uw portaal van motoren, besturing en software.


Delta robots:
Voor snelle pick & place handling zij onze delta robots de oplossing. Voorzien van onze nauwkeurige en hoog dynamische servo motoren kan er een hoge herhaalnauwkeurigheid en groot aantal cycli per minuut gerealiseerd worden.

De MOTOMAN MPP3S bijvoorbeeld, is een Delta-robot met een maximaal draagvermogen van 3 kg en een aanbevolen bewegingsbereik (Ø 580 x H 300 mm). Sterk afhankelijk van het laadvermogen en het bewegingspatroon kan de MPP3H indrukwekkende snelheden halen van 2 tot 4 cycli/seconde. De MPP3H is ISO Cleanroom Class 5 gecertificeerd en IP67 beschermd (stof- en vloeistofdicht). MPP3H-robots zijn perfect voor pick&place-toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie, biowetenschappen en de medische sector.