Skip to main content

Tijd en kosten besparen met de MCA software standaard

Heeft u ook altijd een te kort aan tijd in de grote hoeveelheid variërende projecten? Om doorlooptijden te verkorten in de grote mate van variërende projecten, heeft MCA een eigen programmeer standaard opgezet op basis van de S88 standaard.

Door deze modulaire opbouw en met behulp van object georiënteerd programmeren, is MCA in staat automatische software te genereren. Hierdoor worden projecten vele male efficiënter uitgevoerd en biedt het een hogere mate van bedrijfszekerheid vanwege de doorgevoerde standaardisatie. De software beschikt over een geïntegreerde simulatie functionaliteit welke de mogelijkheid biedt de software vóór inbedrijfstelling al volledig te testen. Hierdoor kan de inbedrijfstellingsperiode aanzienlijk worden verkort.

De standaardisatie is niet alleen op de achtergrond aanwezig, maar is ook verder doorgevoerd tot de gebruikersinterface. Door de overzichtelijke vormgeving van de gebruikersinterface kunnen eenvoudig volledige processen worden gevisualiseerd en zijn storingen duidelijk te herkennen door het veranderen van kleuren van een bepaald object.

De intuïtieve en de object georiënteerde opbouw, maakt het makkelijk om informatie uit het systeem te halen. Ook biedt de gebruikersinterface uitgebreide functionaliteit, zoals het parametreren van frequentie- en servoregelaars en het instellen van een reminder als onderhoud van een bepaald object benodigd is.

Daarnaast zijn de besturingen eenvoudig uit te breiden met o.a.:

  • GAMP functionaliteit die voldoet aan 21 CFR part 11
  • Uitgebreide Rapportagemogelijkheden
  • Diverse soorten logging waaronder naar CSV en SQL databases

Wilt u ook doorlooptijden verkorten of een hogere betrouwbaarheid in projecten doorvoeren? Bel 0315-257260 of mail naar info@mcabv.nl