Skip to main content

Nieuwe collega bij MCA: Nathan Bartels

Nathan Bartels, sales engineer bij MCA

MCA is een nieuwe collega rijker: Nathan Bartels. Deze 30-jarige salestechneut, die in zijn vrije tijd aan Braziliaans jiu jitsu doet en op een melkveehouderij te vinden is, brengt veel technische kennis mee in zijn nieuwe rol als Sales Engineer. MCA staat bekend om totaaloplossingen op het gebied van linear, motion en robotics.

Woonachtig in het Twentse Bornerbroek met zijn vriendin, startte Nathans technische avontuur een aantal jaren geleden op de HAN in Arnhem. Hier koos hij de opleiding HTS Autotechniek en studeerde af in de Technische Commerciële richting.


“Mijn eerste indruk van MCA was gelijk goed:
Leuke collega’s en wát een technische kennis hebben ze hier!”


Machinebouw

Met alle opgedane kennis ging hij al snel aan de slag bij een machinebouwer in Almelo, waar hij veel internationale contacten opdeed. Deze machinebouwer is gespecialiseerd in machines voor micro-assemblage van kleine, samengestelde producten. Hij was hier onderdeel van het salesteam en onder andere verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe klanten en opvolging geven aan projectaanvragen. Na 5 jaar daar met plezier gewerkt te hebben, was hij toe aan een volgende stap in zijn carrière.

MCA als vervolgstap

Nathan Bartels vult vacature in bij MCA als sales engineer

“Deze stap zette ik bij MCA, waar ik sinds mei onderdeel ben van het salesteam. De eerste indruk was gelijk goed: vriendelijke en gezellige collega’s en wát een technische kennis zit hier!”, vertelt Nathan lachend.

Na het warme welkom van de collega’s vanuit de verschillende vestigingen, dompelde hij zich onder in de wereld van lineairtechniek. “Ik hoop mij de komende tijd verder te ontwikkelen tot een volwaardige gesprekspartner voor mijn klanten. Het is fijn om weer klanten te mogen bezoeken en – samen met mijn collega’s – de passende oplossing te bieden”.

Het oplossingsgericht werken wat we bij MCA uitdragen, vindt Nathan een pluspunt: “Dat zie ik wel als de grote kracht van MCA: de combinatie tussen de lineair-, aandrijf- en besturingstechniek. Alle oplossingen bij één bedrijf, dat werkt prettig”. Maar wat vindt hij dan de grootste uitdaging? “Dat is toch wel het klantenbestand verder uitbouwen in de machinebouw, maakindustrie, scheepsbouw en technische groothandel. Daar zit veel potentie en ik kijk er dan ook naar uit om dit uit te rollen!”, vertelt hij.


“Ik kijk er naar uit om de klanten te mogen
bezoeken en de juiste oplossing te bieden.
Denken in oplossingen vind ik een grote kracht van MCA
!”


Ook bij MCA werken?

Werken bij MCA is leuk. Dat kunnen wij je uiteraard vertellen, maar je kunt het ook zelf ervaren. Nathan: “Je moet zeker eens een kijkje nemen bij MCA als je houdt van een fijne, relaxte werkomgeving met informele werksfeer. Je werkt hier met een team van gezellige collega’s, die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: prettig werken in de techniek!”.

Bij MCA hebben we een aantal stoelen vrij voor je, kijk hier snel welke functie bij jou past.

Deze collega’s gingen je al voor