Skip to main content

MCA wint Rubix ‘Exclusive Brands’ prijs

Team MCA Twello

Op de foto v.l.n.r.:  (1) Jelle, Dick, Paul, Nathan, Marco, Bastiaan, Alfons, Edwin, Tim, Rowdy. (2) Daniël, Jurriën, Annet, Sem (3) Jan Willem, Willem Jan, Albert

MCA is sinds 2015 onderdeel van Rubix. In april organiseerden zij hun succesvolle ‘Exclusive Brands actie’, waarbij MCA (locatie Twello) er met een mooie prijs vandoor ging: een compleet verzorgde BBQ voor het team. Vorige week was het dan zover! Een gezellige teamfoto van deze dag mocht natuurlijk niet ontbreken.

Rubix prijs gewonnen met verkoop profielrailgeleidingen

Deze prijs wonnen we door de verkoop van een groot aantal Rubix Mecaline 4-rijige profielrailgeleidingen bij 1 specifieke klant. De reden dat we dit product zo goed verkopen, is omdat de kwaliteit volstaat in de toepassing en zeer competitief geprijsd is. Dit maakt het een heel interessant product voor de generieke machinebouwmarkt. 

De geleiding is uitwisselbaar met vrijwel alle bekende merken en beschikbaar in de gangbare bouwgroottes. Uiteraard is de inzet van deze geleidingen afhankelijk van de toepassing.

De miniatuurgeleidingen worden inmiddels wel als standaard ingezet door MCA. Hier hebben we bij MCA dan ook van alle standaard bouwgroottes een voorraad aangelegd. Indien gewenst op lengte vervaardigd en geassembleerd.

Producten:

U kunt bij MCA terecht voor o.a.: geleidingen, lineair systemen, handverstellingen, systeemoplossingen, aandrijfcomponenten. Maar ook voor de wat uniekere producten zoals: glijschoen, tandwielen, spindellagers, tandlatten, tandheugels, rondsels, draaikransen, flensmoeren, bonkelaars, telescoopvorken, schroefvijzels, spindelunits, glijschuifschoen, etc.

Meer informatie of bestellen?

Neem dan contact op met onze engineers via +31 (0)571 27 20 10 of vul onderstaand formulier vrijblijvend in.

    Hoe heeft u MCA gevonden?