Skip to main content

Micro PLC – 7” smartpanel – Speed7 Studio tijdelijk voor € 495

Onze partner Yaskawa heeft een nieuw Panel PLC uitgebracht, die draait op Windows 10 IoT Enterprice. Dit is een opvolger van de Windows Embedded Standard 7 serie.

Package Deal: Micro PLC + 7” smartPanel + Speed7 Studio (basic), nu tijdelijk voor € 495,-

Micro PLC:
YASKAWA Controls ontwikkelde met de nieuwe „MICRO“ een uiterst compact en extreem snel MICRO besturingssysteem. Het ontwerp heeft de wauw-factor en het biedt compleet nieuwe mogelijkheden met betrekking tot bediening en statusweergave. De MICRO PLC geeft hierbij het startsignaal voor de nieuwe YASKAWA controller generatie. Met de MICRO PLC van YASKAWA Controls wordt er een nieuwe productserie geïntroduceerd en wordt opnieuw het YASKAWA MICRO controllers segment naar een hoger niveau getild.

Productinformatie Micro PLC

SmartPanels:
De smartPanels zijn ontworpen voor kleine tot middelgrote toepassingen. Ze staan voor hoge bruikbaarheid en connectiviteit. Uitgerust met Movicon 11 Standard, is de gebruiker vrijwel onbeperkt in termen van tags, screens, recepten, alarmen, etc.

Productinformatie Smartpanels

Speed7 Studio:
Dankzij de nieuwe intelligentie van de hardware configuratie, de intuïtieve gebruikersinterface en de openheid van het systeem is SPEED7 Studio een krachtige en toch gemakkelijk te bedienen tool. Automatiseringstaken worden geoptimaliseerd en ontwikkelingskosten tot een minimum beperkt. Bovendien bespaart u tijd en geld omdat softwaretraining niet meer noodzakelijk is. De gebruiker kan zich volledig richten op zijn eigen engineering-taken. SPEED7 Studio is uiterst gebruikersvriendelijk. Het nieuwe concept omvat hardware configuratie, programmeren en netwerken, parametrisatie van frequentieomvormers en drives, en visualisatie.

Productinformatie Programming Software

Deze Package deal, nu tijdelijk voor € 495,- netto excl. BTW, (Normaal € 1.236,- bruto, excl.)
Max. 1 set per klant.

Voor meer informatie, neem contact op met onze verkoopafdeling via 0315-25 72 60 of info@mcabv.nl