Skip to main content

Grote keuze motoren in AC en DC

MCA is uw partner als u op zoek bent naar aandrijvingen. Denk daarbij aan motoren en reductoren in een grote verscheidenheid aan uitvoeringsvormen.

Bekende merken die we voeren zijn o.a. Panasonic, Ruhrgetriebe, Siemens (Flender), SEW, Bonfigioli en BJ Gear. Van uiterst compact en hoog nauwkeurig tot grote aandrijvingen voor de zware industrie, we hebben altijd de beste oplossing voor uw vraagstuk. Onze engineers hebben veel ervaring met het berekenen en selecteren van het juiste product en kunnen u dan ook volledig ondersteunen bij het ontwerpen van de gewenste applicatie.

Naast de gangbare 230V/400V aandrijvingen zien we in de markt steeds meer vraag ontstaan naar 24V en 48Vdc motoren. Dit vanwege toenemende mobiliteit en installaties die gevoed worden middels accu’s of batterijen. Ook hier bieden wij een breed scala aan producten. Denk hierbij aan motoren voor snelheidsregeling en positionering met de bijbehorende reductoren in alle denkbare uitvoeringsvormen in rechte en haakse uitvoering. Uiteraard hebben we hierbij ook de benodigde aansturingen in ons assortiment.

Neem contact met ons op voor nadere informatie of documentatie hiervan.

Bel ons voor meer informatie!