Skip to main content

‘Blijven plakken’ na je studie

Dit overkwam Loek Eurelings (26). “Ik ben ‘blijven plakken’ zoals ze dat dan zeggen, hé”, vertelt hij lachend. Tijdens zijn opleiding Mechanical Engineering aan de Zuyd Hogeschool, kwam hij voor zijn stageplaats terecht bij het gezellige team van MCA in Elsloo waar hij nu als Service Engineer werkt.

Werken met de handen

“Wat mij bij de stage al direct aansprak is dat het werk hier zo divers is. Want naast de werkzaamheden op kantoor, kan ik hier ook nog steeds ‘met mijn handen werken’. Zo vervang ik bij een klant een as van een robot (zie foto). En doordat je bij klanten komt, zie je veel verschillende toepassingen die weer inspiratie geven voor het ontwerpen van de robotica tools”.

Daarnaast vult hij zijn dagen als Service engineer met het inbedrijfstellen van frequentieregelaars, AMR systemen, het maken van IP54 kasten, etc. En natuurlijk storingen oplossen. “Sommige bezoeken voelen als een puzzel die je wilt oplossen, zodat de klant zo snel mogelijk weer verder kan bij stilstand. Daar word ik wel enthousiast van”, zegt hij.


MCA is een fijne werkgever.
Ik wilde graag de service kant op
en dat hebben zij mogelijk gemaakt.


Wat is belangrijk bij het kiezen van een baan

Het werk past bij Loek, maar leuke collega’s hebben was ook een belangrijk punt om bij MCA te gaan werken. “Er heerst een teamgevoel. Zowel hier in Elsloo, maar ook met de collega’s van de locaties Twello en Varsseveld is het fijn samenwerken. En ik vond het prettig dat MCA openstaat voor je interesses en ontwikkelingen en daarin meedenkt. MCA is een fijne werkgever. Ik wilde graag de service kant op en dat hebben zij mogelijk gemaakt. Er is gelukkig steeds meer vraag naar service vanuit bedrijven, dus voor mij genoeg leuks in het vooruitzicht!”, vertelt hij. Als laatste wil hij nog toevoegen: “De koffie smaakt altijd goed, dus kom een keer op bezoek als je wilt praten over een leuke baan!”.

Dat klopt en qua baan zit vast iets leuk voor je bij. Check de banen in Varsseveld of Twello hier:

Vacatures bij MCA

Technisch verkoop binnendienst

locatie: Varsseveld

Mechanisch engineer lineairtechniek

locatie: Twello

Accountmanager / sales engineer

Locatie: Varsseveld
Vacatures, werken in Gelderland en Overijssel, baan in de Achterhoek, leuke baan, flexibele werkgever, vrije tijd, job, vacature, werken in de techniek, technische baan, lineairtechniek, werken met frequentieregelaars en robots