Skip to main content

Groot onderhoud aan de frequentieregelaars van Sibelco

Groot onderhoud aan de frequentieregelaars van Sibelco

Al vele jaren voeren wij periodiek onderhoud uit aan met name Yaskawa frequentieregelaars. Onderhoud is belangrijk en levert veel voordelen op voor uw bedrijf.

Onze klanten omschrijven dit dan ook als ‘absoluut levensduur-verlengend voor de apparatuur’. Het onderhoud van frequentieregelaars bestaat vooral uit het grondig schoonmaken van de frequentieregelaars (printplaten, koellichaam) en het controleren van bijvoorbeeld de koelventilatoren. Afwijkingen worden gerapporteerd en eventueel direct of in overleg verholpen.


“In ons bedrijf is stofontwikkeling in de elektrische ruimtes niet tegen te houden.
Sinds we samenwerken met MCA is het aantal storingen en defecten aan elektronica afgenomen.
De investering in onderhoud betaalt zichzelf zo terug!”

Leon Deckers, werkzaam bij Sibelco Maastricht

MCA werkt al enige jaren samen met Sibelco. We vroegen naar hun ervaringen en inzichten sinds we onderhoud bij hen plegen op hun apparatuur: 

Citaat van dhr. Leon Deckers van Sibelco Maastricht (Ankerpoort B.V.: “In ons bedrijf is stofontwikkeling in de elektrische ruimtes niet tegen te houden. Wij doen het onderhoud aan de frequentieregelaars al jaren erg consequent. Ongeveer 1 keer per jaar komen mensen van MCA langs voor deze klus. Markant is dat al jaren duidelijk het aantal storingen en defecten aan de elektronica afneemt. De investering in onderhoud betaalt zich zelf terug en de betrouwbaarheid van de installatie is verhoogd. Wat wil je nog meer.”

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onderhoud? Neem dan contact op met locatie Elsloo +31 (0)46 42 82 688 of Varsseveld +31 (0)315 25 72 60