Skip to main content

Spelletje: raad de functie

Tessa van der Veer

Dit is Tessa van der Veer. Ze is onderdeel van het MCA team sinds november 2021. Maar wat denk jij dat ze doet bij MCA? Ze is:
a. Software engineer
b. Ze werkt helemaal niet bij MCA 😉
c. Marketing & communicatie medewerker

Wil jij werken bij het leukste technische bedrijf van Nederland? Schuif dan ook eens vrijblijvend aan in Varsseveld. We hebben een paar leuke #vacatures voor je openstaan. 

Antwoord: 

Tessa is marketing & communicatie medewerker bij MCA. Nadat ze haar creatieve vaardigheden bij een ontwerpbureau in Enschede ontdekte en ontwikkelde, rolde ze haar ‘marketingskills’ verder uit bij een bedrijf in Almelo dat maaltijden bezorgt. Met een rugzak vol creativiteit en kennis, vertrok ze na 7 jaar om neer te strijken bij MCA, locatie Varsseveld, in de buurt van haar woonplaats.

“In de afgelopen jaren heb ik veel leuke en afwisselende werkzaamheden mogen doen in diverse branches. Met deze nieuwe uitdaging in het vooruitzicht, had ik dan ook erg veel zin om aan de slag te gaan bij MCA”, vertelt Tessa. “De werkzaamheden lopen uiteen: van allerlei verschillende ontwerpen maken voor drukwerk, teksten schrijven tot aan nieuwsbrieven maken, social media en websitebeheer”.

Verover ook een stoel

Had jij het antwoord goed en wil je ook aan de slag bij MCA? Bekijk dan onze vacatures en verover die leuke werkplek én collega’s!