Skip to main content

Sem van Bussel stelt zich voor

Sem van Bussel product engineer bij MCA

Hallo mijn naam is Sem van Bussel, 19 jaar oud, woonachtig in Posterenk. Ik heb de opleiding Engineering Mechatronica MBO 4 net afgerond en ga nu een HBO deeltijd opleiding AD Engineering (Associate Degree) volgen aan het Saxion in Enschede. Deze opleiding duurt 2 jaar en zoomt in op Werktuigbouw, Elektrotechniek en Automatisering. Hiernaast zal ik 3 dagen per week werkzaam zijn bij MCA te Twello als Jr. Product Engineer. Hier kan ik mijn opgedane kennis binnen de opleiding direct in de praktijk toepassen. MCA linear motion robotics biedt namelijk de mogelijkheid om diverse disciplines met elkaar te combineren. Een leuke uitdaging mét toekomstperspectief!

Eigenlijk ben ik al sinds 2018 werkzaam bij MCA. Ik heb hier twee stages succesvol af kunnen ronden en ben tussendoor actief geweest als parttime allround medewerker. Zo bereidde ik tekeningen voor, heb in ondersteuning geboden bij de werkzaamheden voor de vernieuwde MCA website die binnenkort gelanceerd wordt, tekeningen gecontroleerd en gemaakt voor de Kugelberger website en catalogus, 3D-prints gemaakt voor testopstellingen die ik opgebouwd heb. Kortom een leuke en leerzame bijbaan.

De keuze voor mijn nieuwe opleiding heb ik binnen MCA besproken en we waren het er over eens dat dit de juiste keuze is voor mij en ik ben trots en tevreden dat ik weer een stap kan maken. Doordat ik theorie en praktijk met elkaar kan combineren zal ik nieuwe dingen sneller eigen kunnen maken. MCA spreekt mij erg aan omdat de werkzaamheden heel divers zijn, dit zorgt voor een goede afwisseling. Ook zijn er veel mogelijkheden om binnen de diverse werkgebieden mezelf op één of meerdere werkgebieden te specialiseren.

Ik hoop dat ik u op korte termijn van dienst kan zijn op manier zoals u van MCA gewend bent: Creating solutions together!

Sem van Bussel
sem.vanbussel@mcabv.nl