Skip to main content

Word jij Gilberts nieuwe collega?

Gilbert Legters sales engineer bij MCA

Dit is Gilbert Legters. Deze goedlachse accountmanager werkt 5 jaar bij MCA, waar hij ooit startte als application engineer op de binnendienst. Samen met Jurriën, vormt hij het salesteam.

Waarom werken bij MCA leuk is

Dit topteam is op zoek naar een extra teamlid, vul jij deze felbegeerde plek in? We geven een aantal redenen waarom het leuk is om bij MCA te werken:

✔️ De gezelligheid van maar liefst 60 leuke collega’s
✔️ Altijd bezig met techniek
✔️ We vinden dat we humor hebben 😉
✔️ Geen technische kennis? We geven je graag de ruimte om dit te leren als je dit wilt
✔️ Eigen werkplek, laptop en telefoon
✔️ We zijn een financieel sterk bedrijf, dat is fijn en prettig om te weten

Vacature: accountmanager / sales engineer

Wat ga je doen als accountmanager (buitendienst functie) bij MCA? 

  • Onderhoud en uitbouwen van nauwe contacten met engineering, inkoop en management van bedrijven in de machinebouw, maakindustrie, scheepsbouw, productie en technische groothandel.
  • Focus ligt op productoplossingen voor elektrische aandrijf- en besturingstechniek en projecten in de industriële automatisering
  • Je treedt als partner op voor het MT en onze Product en Project Engineers, waarbij je samen met hen je strategie afstemt voor acquisitie en relatiebeheer. 

Bekijk de volledige vacature hier voor sales. Ken jij daarnaast nog iemand voor de vacature software engineer? Bekijk dan onze andere vacatures.

Samen om tafel

Graag leren wij jou kennen. Daarom nodigen we je uit om eens (vrijblijvend uiteraard) een kopje koffie (thee, water, chocolademelk) met Bastiaan Freie te drinken. Lijkt dit je wat? Vul dan onderstaand formulier in of bel Bastiaan via +31 (0) 315 25 72 60.

    Welke functie gaat het om?

    Hoe heeft u MCA gevonden?