NederlandsEnglish

Project kastenbouw

Begin dit jaar werd gestart met een nieuw project voor een nieuwe klant. Het project bestond uit 3 delen.

Deel 1 project kastenbouw

Deel 1 omvatte het leveren van 36 staande stalen besturingskasten. Niet eerder werden er in Leimuiden zoveel kasten tegelijk gemaakt. Samen met Rittal en leverancier Van Egmond pakte wij dit project gestructureerd aan, met diverse deelleveringen. Dit was nodig, omdat de VX25 Rittal kasten ( 2000x800x500mm p/st ) niet allemaal tegelijk gemaakt konden worden. Doordat er 3 variaties aan kasten geleverd moest worden, ontwikkelde de monteurs in de werkplaats een mal, zodat mechanische handelingen op een snelle en efficiënte manier uitgevoerd konden worden. Tevens verzorgde MCA het transport van de zending, de kasten werden per stuk op de gewenste locatie in het 4 verdiepingen grote gebouw afgeleverd.

Deel 2

Dit deel volgde al snel daarna, de klant had hiervoor 17 stuks RVS Rittal wandkasten nodig. Deze waren kleiner in formaat ( 380x300mm) en ook hier waren 3 variaties in. Na het inbouwen van alle componenten, werden ook deze kasten voorzien van een testrapport en waren de kasten gereed voor transport.

Deel 3

Dit werd als laatste uitgevoerd door de paneelbouwafdeling uit Elsloo. Zo was het mogelijk om toch op de gewenste leverdatum de kasten te leveren. Doordat deze besturingskasten geplaatst moesten worden op een plat dak, werden de kasten hiervoor voorzien van mastbevestiging, zodat ze direct op locatie op de mast gemonteerd konden worden.

Wilt u meer weten over onze service kastenbouw, bel dan met: +31 (0)172 50 69 22