Skip to main content

NSK stelt MCA aan als authorised distributor voor Linear Motion

In de afgelopen twee decennia heeft NSK, een van ’s werelds grootste fabrikanten van lineair– en lagertechniek, met succes de Benelux markt voor lineairtechniek bediend, waarbij een indrukwekkende klantenkring is opgebouwd in o.a. de medische, semiconductor- en machinale bewerkingsindustrie. Om het marktaandeel van NSK Linear verder te vergroten heeft NSK besloten om uitsluitend de markt voor lagers zelfstandig te blijven bedienen en het distributeurschap voor de lineaire tak over te dragen aan MCA linear motion robotics.

Na enkele gesprekken tussen Eduardo Rodriguez, Director Seiki Management Unit NSK, Allard van Dijk, Sales Manager Seiki MU – CE Region NSK en het management van MCA was de samenwerking snel beklonken.

Doorslaggevend was ons landelijk netwerk met 5 vestigingen, onze grote engineeringsafdeling, een eigen machinaal bewerkingscentrum en een uitzonderlijke voorraad aan zowel spindels, geleidingen, assen en lineaire modules, als ook servomotoren en drives. Alles in huis om aan de specifieke eisen van een NSK klant te kunnen voldoen.

Daarnaast biedt het internationale netwerk van moederbedrijf RUBIX veel potentieel voor de producten van NSK. RUBIX is reeds authorised distributor voor het lager-programma van NSK en beschikt over de grootste distributievoorraad aan lagers en aanverwante producten.

MCA linear werkplaats met o.a. eigen machinaal bewerkingscentrum