Skip to main content

Nieuw product: kunststof klemverbinders (buisklemmen)

Geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie (food) en farmaceutische productie

In ons lineaire productaanbod vindt u nu deze nieuwe kunststof buisklemmen. Deze klemverbinders zijn ideaal voor de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische productie.

Deze buisklemmen zijn:

 • FDA conform
 • Lichtgewicht
 • Corrosiebestendig
 • Variabel configureerbaar
 • High-end oplossing

De buisklemmen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en blauw en tevens als kruis-, flens-, voet-, T-hoek-, huls-, wartel- en verbindingsstukken in de belangrijkste afmetingen.

De blauwe klemverbinders zijn speciaal voor de food industrie. 

Deze lineaire producten zijn uitermate geschikt voor de voedingsindustrie en farmaceutische productie

Toepassingsgebieden buisklemmen of klemverbinders

 • Food industrie (voeding) – blauwe buisklemmen
 • Farmaceutische branche┬á

Productinformatie 

Meer informatie over deze klemverbinders? Download dan de brochures (Engels en Duits) of neem contact op met onze engineers (onderstaand).

brochure buisklemmen kunststof inocon

Brochure klemverbinders (EN)

brochure lineair product buisklemmen in kunststof, perfect voor de food en farmacie, veilig voedsel gebruik

Brochure klemverbinders (DE)

Over Inocon

MCA werkt al enige tijd samen met INOCON, een van de meest toonaangevende leveranciers van assemblagecomponenten zoals buisklemmen, handverstellingen, positioneringssystemen, meerassige systemen of mechanismen.

Ze staan onder andere bekend om hun nieuwe productiemethoden, hoge kwaliteit en (net zoals MCA) hun klantspecifieke speciale oplossingen.

Heeft u vragen of wilt u deze buisklemmen / klemverbinders bestellen?

Neem dan contact op met onze engineers via +31 (0)571 27 20 10. Liever mailen? Dat kan ook, via onderstaand formulier.

Neem contact op

  Hoe heeft u MCA gevonden?

  lineairtechniek, lineairbedrijf, lineaire producten, buisklemmen, klemverbinders, klemverbindingen, voedingsindustrie, voedingsmiddelenindustrie, food, farmacie, farmaceutische productie, farmaceutische branche, foodbranche 

  Buisklemmen spelen een cruciale rol in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Deze essenti├źle componenten zorgen voor een betrouwbare en hygi├źnische bevestiging van leidingen, wat van vitaal belang is voor de veiligheid en effici├źntie van productieprocessen.

  In de voedingsmiddelenindustrie worden buisklemmen gebruikt om de integriteit te waarborgen, zodat er geen verontreinigingen kunnen binnendringen. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan strenge hygi├źnische normen, wat cruciaal is voor het behoud van de voedselveiligheid.┬á

  In de farmaceutische industrie is precisie en betrouwbaarheid van het grootste belang. Buisklemmen moeten bestand zijn tegen verschillende chemicali├źn en voldoen aan strikte sterilisatie-eisen. Hoogwaardige materialen en nauwkeurige engineering zorgen ervoor dat deze klemmen betrouwbaar blijven in veeleisende omgevingen, waardoor de kwaliteit en zuiverheid van farmaceutische producten gewaarborgd blijft.

  Bij de keuze van klemverbinders voor deze industrie├źn is het belangrijk om te letten op certificeringen en naleving van internationale standaarden zoals FDA. Door te investeren in de juiste buisklemmen, kunt u als bedrijf alleen de veiligheid en kwaliteit van uw producten verbeteren, maar ook de operationele effici├źntie verhogen en stilstand minimaliseren.

  Kies voor de MCA buisklemmen om ervoor te zorgen dat uw processen vlekkeloos en hygi├źnisch verlopen, en voldoen aan de hoogste industri├źle normen.