Skip to main content

Kom naar de Techniekdag Achterhoek en pak met de robot een cadeautje

13 april, 10.00 – 16.00 uur, ingang: Den Sliem 93 in Groenlo

MCA staat dit jaar ook op de Techniekdag Achterhoek, met een super gave robot waarmee jij een cadeautje kunt winnen! Onze stand wil je dus zeker niet missen 😉

Wat is de Techniekdag?

De Techniekdagen laten je zien wat het inhoudt om in de techniek te werken en hoe leuk dit kan zijn. Zo kun je op een actieve manier ontdekken wat je leuk vindt: door te dóen. 

Kinderen van 8 tot en met 14 jaar en hun ouders kunnen op deze dag spelenderwijs allerlei techniekavonturen beleven.

Pak de Playstation controller en beweeg de mini robot naar het bakje dat vol ligt met speelgoed. Bedien de grijper met de controller en gooi het cadeautje van jouw keuze in de lade. Deze mag je uiteraard mee naar huis nemen!

Van timmeren en smeden tot autotechniek, laboratoriumtechniek en virtual reality (VR) er zijn stands vol techniek aanwezig. Er worden doe activiteiten georganiseerd zodat de kinderen kunnen ervaren hoe gaaf techniek is!

mca op de techniekdag achterhoek met een gave robotgrijper waarmee je cadeautjes zelf kunt pakken en in de lade gooien

Wat kan je bij de stand van MCA doen?

Pak de Playstation controller en beweeg de mini robot naar het bakje dat vol ligt met speelgoed.

Bedien de grijper met de controller en gooi het cadeautje van jouw keuze in de lade. Deze mag je uiteraard mee naar huis nemen!

Techniekdag informatie

  • 13 april 2024
  • 10.00 – 16.00 uur
  • Gratis toegang en aanmelden is niet nodig
  • De ingang voor de Techniekdag is bij Rouwmaat aan de Den Sliem 93 in Groenlo.

Wie is MCA?

Wij zijn de productspecialist op gebied van lineairtechniek, aandrijftechniek en besturingstechniek en robotica. Wij werken graag samen met u aan de meest uitdagende industriële automatiseringsvraagstukken en roboticaoplossingen.

Maar wij zijn natuurlijk MCA linear motion robotics: het bedrijf voor lineairtechniek, aandrijftechniek, besturingstechniek en robotica. En ‘da’s handig’, want zo heeft u maar één bedrijf nodig voor al deze producten en kennis.