Skip to main content

Kwaliteit voor het leven: roerwerk aandrijvingen voor melkkoeltanks

Roerwerkaandrijvingen voor Mueller

Geschreven door: Tessa van der Veer

Al meer dan 80 jaar produceert Mueller roestvaststalen tanks. Met name in de zuivelsector is Mueller groot: zij behoort tot een van de grootste wereldwijde leveranciers van melkkoeltanks en efficiënte koeloplossingen.

Mueller kiest voor MCA roerwerkaandrijvingen voor melktanks

Mueller stelt aan alle producten en systemen die zij ontwikkelt en gebruikt zeer hoge kwaliteitseisen. Bij alles wat zij bedenkt en produceert is het doel om blijvende impact te maken. Van melkkoeltanks op zonne-energie op het Afrikaanse platteland tot levensreddende medische technologie. Zij werkt altijd vanuit haar overtuiging ‘wij maken kwaliteit voor het leven en wij leven om kwaliteit te maken’.

Vanwege de hoge kwaliteitsstandaard en overtuiging om ‘kwaliteit voor het leven te maken’, was al snel in MCA een betrouwbare leverancier gevonden voor aandrijvingen van de melkkoeltanks. Na langdurig onderzoek en testopstellingen in het Mueller Test Center hebben zij gekozen voor de roerwerkaandrijvingen van Ruhrgetriebe via MCA. Inmiddels al 10 jaar naar tevredenheid.

Mueller is behalve in de zuivelsector ook actief in de biermarkt en er worden procestanks gefabriceerd voor de voedingsmiddelenindustrie, de chemische en farmaceutische industrie.