Skip to main content

De meest complete productcatalogus voor trapezium- en kogelomloopspindels

Wij introduceren een uniek boekwerk. De eerste productcatalogus voor zowel kogelomloopspindels als  trapeziumspindel, aangevuld met spindellageringen en beschikbare accessoires. Een compleet naslagwerk met adviezen, tabellen en rekenmodellen die u als engineer helpen om de juiste spindel te berekenen en te selecteren.

Kugelberger is al 20 jaar het huismerk van MCA voor spindels. Daarnaast zijn wij exclusief distributeur van NSK, wereldmarktleider in hoogwaardige kogelomloopspindel voor de meest veeleisende toepassingen.

Uitbreiding productprogramma

Het portfolio kogelomloopspindels en -moeren is fors uitgebreid én bevat nu ook trapeziumspindels met bijbehorende moeren.

Altijd de juiste oplossing voor uw toepassing van spindels en moeren:

  • DIN-genormaliseerd, ronde moeren, high speed-moeren, spelingsvrije moeren
  • Afhankelijk van de gewenste nauwkeurigheid en snelheid: gerold, gewerveld of geslepen materiaal
  • Gemaakt van staal of RVS, gecoate uitvoeringen
  • Klantspecifieke maatbewerkingen
  • Met of zonder voorspanning, 2- of 4-puntscontact, juiste type spindellagering, etc.

Wij houden veel voorraad aan om u snel te kunnen beleveren. Vrijwel enkele eindbewerking is mogelijk. Onze product engineers adviseren u graag. Ook houden zij van grote technische uitdagingen dus komt u er niet uit, bel of mail ons direct en wij helpen u graag. En dit advies houdt niet op bij de spindel. Wij denken ook graag mee over de lineaire geleiding, aandrijving en aansturing. Creating solutions together!

Bekijk de catalogus online of download de catalogus.