Skip to main content

Al meer dan 25 jaar aandrijfspecialist: Jo Huppertz

De meesten van u zijn wel bekend met collega Jo Huppertz. Met zijn ruime kennis en ervaring van regelbare aandrijftechniek en industriële automatisering kunt u rekenen op het juiste advies en selectie van (complexe) aandrijfsystemen.

Van jongs af aan heeft hij al iets met techniek; zo werkte hij na zijn opleiding als projectleider en hoofd technische dienst en begin jaren 90 startte hij zijn eigen bedrijf: Huppertz technical services bv. Na meer dan 25 jaar de aandrijfspecialist te zijn voor gerenommeerde bedrijven, droeg hij de zaak over aan MCA, waar hij zijn technische kennis overdraagt aan de jongere generatie.

Samen met Jurriën, Egbert, Nathan, Remy en Gilbert vormt Jo het salesteam. Zij zoeken een nieuwe collega erbij.

Vacature: accountmanager / sales engineer

Wat ga je doen als accountmanager (buitendienst functie) bij MCA? 

  • Onderhoud en uitbouwen van nauwe contacten met engineering, inkoop en management van bedrijven in de machinebouw, maakindustrie, scheepsbouw, productie en technische groothandel.
  • Focus ligt op productoplossingen voor elektrische aandrijf- en besturingstechniek en projecten in de industriële automatisering
  • Je treedt als partner op voor het MT en onze Product en Project Engineers, waarbij je samen met hen je strategie afstemt voor acquisitie en relatiebeheer. 

Samen om tafel

Graag leren wij jou kennen. Daarom nodigen we je uit om eens (vrijblijvend uiteraard) een kopje koffie (thee, water, chocolademelk) te drinken. Lijkt dit je wat? Bekijk de volledige vacature hier en solliciteer.

Deze collega’s gingen je al voor en gingen aan de slag bij MCA:

Werken bij MCA als binnendienst medewerker technisch verkoop of sales engineer / accountmanager. Blijf in de techniek werken

Demodag Elsloo

V.l.n.r.: Loek, Jasper, Tim, Bjorn, Remy, Vaishnavan, Jo, Eg, Bart en Paul