Skip to main content

Voor elkaar klaarstaan met humor, raad en daad en een lekkere kop koffie

Andre Diepenbroek, application engineer bij MCA in Varsseveld

Bij MCA zijn we op zoek naar nieuwe collega’s en hebben verschillende vacatures openstaan. We vroegen André Diepenbroek naar zijn ervaringen. Hij werkt inmiddels een jaar bij MCA als application engineer en heeft het erg naar zijn zin. Voordat hij hier aan de slag ging, heeft hij bij verschillende bedrijven technische kennis opgedaan waardoor hij van alle (elektrotechnische) markten thuis is. Dit kwam dan ook perfect tot uiting in de vacature die MCA een jaar geleden open had staan voor een application engineer.

André: “Ik werk met heel veel plezier bij MCA. Het is een bedrijf met een flexibele en betrokken instelling. Ons team bestaat uit een groep enthousiaste techneuten die niet alleen voor onze klanten klaarstaat, maar ook voor elkaar. Met humor, raad en daad en natuurlijk een lekkere kop koffie!

Het werk als productspecialist elektrische aandrijftechniek (application engineer) biedt leuke, gevarieerde uitdagingen, zoals het oplossen van technische problemen, het juiste product aanbieden voor elektrische aandrijvingen of een klant bezoeken voor advies. Met een voorliefde voor techniek zit je hier dan ook goed!”, sluit André af.

Waarom werken als productspecialist elektrische aandrijftechniek bij MCA:

  • Je komt te werken in een gezellig team, dat van humor, techniek en lekkere koffie houdt
  • Een functie voor echte techneuten!
  • We bieden een goed salaris, incl. winstdelingsregeling
  • Een laptop en telefoon van de zaak
  • Goede pensioenvoorziening en collectieve zorgverzekering

Wil jij ook werken bij het leukste technische bedrijf in Nederland? Wij zoeken nog een technisch verkoop binnendienst medewerker. Bekijk hier onze vacatures.