Skip to main content

Remy Mobers versterkt het team van MCA Elsloo

Remy Mobers werkzaam MCA Elsloo

Sinds 1 juni versterk ik (Remy Mobers) als sales engineer het MCA team op de vestiging Elsloo. Na mijn studie HBO-werktuigbouwkunde ben ik 8 jaar geleden aan de slag gegaan in de industriële techniek. Daarvan ben ik de laatste 3 jaar werkzaam geweest als application engineer bij een productiebedrijf voor de automotive-industrie.

Remy Mobers aan de slag als sales engineer bij MCA Elsloo
Remy Mobers

Hetgeen mij aansprak aan de functie van sales engineer bij MCA is de dynamische mix tussen de techniek en commercie. De diversiteit aan klanten maakt dat niet iedere dag hetzelfde is, zoals ook de technisch uitdagende vraagstukken van klanten altijd specifiek zijn. Het onderhouden van klantcontacten en klanten te voorzien van een totaaloplossing geven mij veel energie. Voor mijn nieuwe functie als sales engineer zijn teamwork en goede communicatie erg belangrijk.

Samen met mijn collega’s zal ik onze klanten actief gaan bedienen, waarbij ik vooral met Jo Huppertz vanuit Elsloo nauw zal gaan samenwerken. Jo is de oprichter van MCA Elsloo en met meer dan 30 jaar ervaring en een enorm uitgebreid netwerk aan met namen Limburgse klanten is hij voor mij de ideale leermeester.

Heeft u een aanvraag op gebied van lineairtechniek, aandrijf- of besturingstechniek, robotica of industriële automatisering, dan denken wij graag mee in oplossingen. Namens MCA ben ik bereikbaar via remy.mobers@mcabv.nl en tel. 06 13 95 59 41

Ik kijk er naar uit om met u samen te werken.

Remy Mobers