Skip to main content

Open Huis in Twello: zeer geslaagd!

Afgelopen donderdag vond het Open Huis van MCA plaats: een geslaagd en goed bezocht event. Door middel van 4 interessante presentaties kregen bezoekers inzichtelijk welke besparingen er mogelijk zijn met lineair- en aandrijftechniek.

‘We kregen diverse eyeopeners tijdens deze presentaties’, stelden een aantal bezoekers

Presentaties door:

Rainer van DLS Schmiersysteme trapte de middag af en nam ons mee in de wereld van geleidingen en aandrijvingen. Hij legde uit hoe de juiste smering hiervan kan leiden tot aanzienlijke besparingen.

Jo Huppertz vertelde wat over de Energiebesparingsplicht voor bedrijven, die 1 juli a.s. ingaat. Hij gaf inzicht in welke verschillende plichten er zijn, onder welke plicht uw bedrijf valt en tips om het energieverbruik te verminderen in de keten van elektrische aandrijvingen. ā€œEchte eye-openersā€, stelden een aantal bezoekers.

Daniƫl Jonker richtte zich op besparingen op uw lineaire bewegingen door de juiste conceptkeuze. Hij toonde dat dat inefficiƫnte bewegingen kunnen leiden tot verspilling van kostbare middelen, tijd en energie. Door de juiste conceptkeuze toe te passen, kunnen we significante besparingen realiseren.

Ralph en Lourens van Norgren sloten de middag af en presenteerden wat over besparing en efficiĆ«ntieĀ in pneumatische aandrijvingen, waarbij ze dieper ingingen op de IVAC: een systeem waarmee het energieverbruik maar liefst 50% gereduceerd kan worden.

Het was een succesvolle dag waarop een platform werd geboden voor experts en professionals uit verschillende industrieƫn, er ideeƫn uit werden gewisseld en nieuwe mogelijkheden werden verkend. We bedanken iedereen voor zijn of haar komst, inzet en enthousiasme!

Aantal foto’s van deze dag

Deze sprekers gaven een presentatie

Rainer Graf

DLS Schmiersysteme
Over smering van geleidingen
en aandrijvingen
Meer info: DLS

MCA werkt al 15 jaar samen met WMH Herion, specialist in tandheugelaandrijvingen. Vanuit WMH Herion is DLS ontstaan als smeerspecialist op het gebied tandheugelaandrijvingen, lineaire geleidingen en kettingen.

Rainer kan vol passie vertellen over de mogelijkheden die wij als MCA met DLS te bieden hebben.

Jo Huppertz

Zuyd Hogeschool, MCA
Energiebesparingsplicht en besparen met aandrijftechniek
Meer info: Jo

De meesten van u kennen Jo wel. Met zijn ruime kennis en ervaring van regelbare aandrijftechniek en industriƫle automatisering kunt u rekenen op het juiste advies en selectie van (complexe) aandrijfsystemen.

Daniƫl Jonker

MCA
Besparen op lineaire bewegingen door juiste conceptkeuze
Meer info: Daniƫl

Onze lineaire inspiratiebron: DaniĆ«l Jonker. Bijna 20 jaar geleden startte hij bij MCA,Ā waar hij inmiddels Technisch manager is. Zijn technische kennis deelt hij graag met anderen, zo schrijft hij verschillende blogs voor onze nieuwsbrief, website en social media.

LOURENS & RALPH

Norgren
Besparing en efficiƫntie in pneumatische aandrijvingen
Over Norgren

MCA en Bahr (nu: IMI Norgren) werken al ongeveer 20 jaar met heel veel plezier samen. Doordat IMI Norgren al enige jaren een partner is van Rubix, ons moederbedrijf, is er op deze manier een hechte samenwerking ontstaan, waarmee we u als klant op diverse vlakken kunnen bedienen.

Productstands

Naast deze inspirerende sprekers was er de gelegenheid om bij verschillende productstands lineaire geleidingen en aandrijvingen, elektromotoren en motorreductoren, motion control en lineairsystemen te bekijken en technische vraagstukken voor te leggen aan de engineers.

Het was een succesvolle dag waarop een platform werd geboden voor experts en professionals uit verschillende industrieƫn, er ideeƫn uit werden gewisseld en nieuwe mogelijkheden werden verkend. We bedanken iedereen voor zijn of haar komst, inzet en enthousiasme!

Interesse in onze producten of een vraag?

    Hoe heeft u MCA gevonden?