Skip to main content

Juist instellen van frequentieregelaars: Wat komt er nog meer bij kijken?

Met: Jeroen Elsinghorst, Jo Huppertz en Gilbert Legters. Bij: Mennens Groningen

Dit was het onderwerp van de training die Jeroen en Jo gaven bij Mennens in Groningen; een bedrijf in hijs- en hefmiddelen.

“Bij het juist instellen van een frequentieregelaar, is het ook belangrijk om kennis te hebben van de motor en draaistroomtechniek. Als je de basis van het functioneren kent, kan je beter beoordelen waarom je bepaalde waardes moet instellen en hoe je de werking van de aandrijving met parameters kunt beïnvloeden”, vertelt Jo.

Jeroen vult aan: “De training bestond uit kennis en inzichten en in de middag gingen we aan de slag met een testopstelling. Het is natuurlijk veel leuker als je het geleerde ook direct in de praktijk kan brengen!”

  • We legden uit wat de techniek is achter het draaien van een draaistroommotor. Welke instellingen beïnvloeden de werking van deze motoren en waarom is dat het geval.
  • We brachten het geleerde in praktijk op testopstellingen en stelden de juiste parameters in.

Het was een top dag, heel erg bedankt voor het enthousiasme en de gastvrijheid, Mennens!

Over Mennens: Mennens is een specialist in staalkabel, hijs- en heftechniek en valbeveiliging. Door hun producten kan er veiliger, efficiënter en duurzamer gewerkt worden.

Waarom is de GA700 zo populair? frequentieregelaars van de beste kwaliteit
Training frequentieregelaars
Training frequentieregelaars
Training frequentieregelaars
Training frequentieregelaars

Interesse?

Wij houden van techniek en zijn altijd in voor een technische uitdaging 😉. Heeft u er eentje voor ons of kunnen we u helpen? Bel ons via +31 (0)315 25 72 60 Liever mailen? Dat kan ook, vul dan onderstaand formulier in.

    Hoe heeft u MCA gevonden?

    aandrijftechniek, nederland, motion, aandrijven, besturen, bedrijf, regelaars, frequentieomvormers, frequentieregelaars, yaskawa, hoge kwaliteit regelaars