Skip to main content

Techniek & gezelligheid: dat is MCA

Werken bij MCA is leuk! Je bent op deze pagina, we nemen dan ook graag aan dat je interesse gewekt is 😉

Daarom nodigen we je uit voor een kopje koffie (of thee, water of zelfs chocolademelk) zodat jij een duidelijk beeld krijgt van MCA en of jij jezelf hier ziet werken. 

Deze collega’s gingen je al voor:

Werken bij MCA als binnendienst medewerker technisch verkoop of sales engineer / accountmanager. Blijf in de techniek werken

Accountmanager / Sales engineer

Locatie: Twello    |   Uren: 36-40 uur

Andre Diepenbroek, application engineer bij MCA in Varsseveld

Ben jij iemand die van techniek houdt, gemakkelijk connecties legt, graag advies geeft en altijd bereid is met de klant mee te denken in de meest geschikte oplossingen?

Krijg jij energie van zowel het onderhouden als het uitbreiden van ons commerciële netwerk? Fantastisch! Dan ben jij precies de accountmanager die we bij MCA zoeken! Voor onze vestiging in Twello zijn wij op zoek naar een Accountmanager met technische affiniteit. Het betreft een functie voor 36-40 uur.

Jouw functie

Jouw missie is het beheren en uitbouwen van bestaande relaties én het binnenhalen van nieuwe klanten in Nederland. Hierbij ligt jouw focus op onze oplossingen in Lineairtechniek. De optimale regio-indeling zal door jou samen met jouw collega accountmanagers worden afgestemd. Je begint met een inwerkprogramma om alles te leren over onze producten, diensten en de organisatie. Jouw klantportfolio bestaat zowel uit bedrijven in de machinebouw, maakindustrie, scheepsbouw, productie en technische groothandel. Je bezoekt zowel bestaande als nieuwe klanten, signaleert kansen en adviseert klanten over onze geweldige producten en diensten. Je schakelt hierbij regelmatig tussen de klant je binnendienst collega’s of onze engineers. Je bent altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt en weet deze te vertalen naar concrete kansen voor ons bedrijf. Klinkt goed, toch?

Buddy

Je start met een inwerkperiode, waarin jouw collega’s je coachen en begeleiden. We koppelen je aan een buddy, die je snel wegwijs kan maken in de organisatie.

Ontwikkelen en doorgroeien

Bij MCA vinden we het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Zelf pak jij hierin een actieve rol. Via Rubix Academy bieden we een breed aanbod van online trainingen en cursussen, die jou kunnen helpen om te groeien. Verder zijn er mede dankzij Rubix Benelux met haar vakmanschap en multi-specialisme veel mogelijkheden om door te groeien.

Wat bieden wij jou?

Naast die uitdagende (loop)baan begrijpen wij dat je sociale leven ook tijd en aandacht vraagt. Werk-privébalans en (werk)plezier vinden we belangrijk. Daarom organiseren we door het jaar heen teamuitjes en heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld extra vakantiedagen bij te kopen.

En daarnaast:

 • Uitdagende functie met vrijheid binnen een organisatie met een open en informele werksfeer
 • Een organisatie met korte communicatielijnen en grote ambities
 • Marktconform salaris, aangevuld met een interessante bonusregeling
 • Leaseauto, laptop en telefoon van de zaak
 • Cao Technische Groothandel met een uitgebreid primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket zoals een goede pensioenregeling en collectieve zorgverzekering 
 • Werkzaam in een groeiende en financieel sterke (internationale) organisatie
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling, opleidingen en zelfstandig werken

Wat breng jij mee?

  Voor deze functie zijn we op zoek naar een Accountmanager met technische achtergrond of veel technische affiniteit, die plezier haalt uit het opbouwen en uitbreiden van klantrelaties. Verder vragen wij het volgende voor deze functie:

  • Woonachtig binnen 60 minuten van Twello
  • Mbo/Hbo diploma in een technisch commerciële richting
  • Succesvolle ervaring in een vergelijkbare functie in de industrie
  • Een flinke dosis enthousiasme, nieuwgierigheid en energie
  • De termen resultaatgericht, proactief, communicatieve vaardigheden zijn op jou van toepassing
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal. Engels of Duits is een pré.
  • Je bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te kunnen werken
  • In het bezit van rijbewijs B en fulltime beschikbaar

  Met wie kom je samen te werken in het salesteam?

  Jurriën Schouten

  Twello

  Gilbert Legters

  Varsseveld
  bart van brakel, mca, high tech specialist

  Bart van Brakel

  Varsseveld

  Jo Huppertz

  Elsloo
  Waarom zou je bij MCA willen werken?
  • Een gezellig en fijn team om mee samen te werken, dat van humor, gezelligheid en koffie houdt 😉
  • Uiteraard een leuke baan, waar jij helemaal je ‘ei in kwijt kunt’
  • Omdat het een uniek bedrijf is die drie specialismes combineert: linear, motion & robotics
  • Uitstekend salaris, incl. winstdelingsregeling
  • Een grote mate van zelfstandigheid en zelfontplooiing in een team met veel technische uitdagingen
  • Uitgebreid pakket aan mogelijkheden voor training en opleiding
  • Goede pensioenvoorziening en collectieve zorgverzekering
  • CAO Technische Groothandel met een uitgebreid primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket
  Wat doet MCA?

  Als Mechatronica Specialist met vestigingen in Elsloo, Twello en Varsseveld bieden wij de klant componenten en complete oplossingen in Drives, Motion & Controls. Wij leveren een uitgebreid programma aan hoogwaardige elektrische en mechanische aandrijfcomponenten zoals besturingen, frequentieregelaars, softstarters, elektromotoren, motorreductoren en servo-applicaties.

  Tevens zijn wij gespecialiseerd in custom made ontwikkelde applicaties in motion control automation en drives ten behoeve van de industriële automatisering. MCA is een dynamische, flexibele onderneming die meedenkt met haar klanten en dat zie je terug in onze kernwaarden: innovatie, kwaliteit, kennis, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Vanwege aanhoudende groei van onze organisatie, hebben we in de technische branche geregeld diverse vacatures openstaan.

  Neem direct contact op met Bastiaan voor de vacature:

  Is dit helemaal jouw baan en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Mail je CV en motivatie naar Bastiaan Freie, Business Unit Manager MCA.

  Voor meer informatie over deze functie kun tevens contact met hem opnemen via tel. 0315-25 72 60 of  bastiaan.freie@mcabv.nl.

  Bastiaan Freie

  Tel. 0315-25 72 60
  of stuur een e-mail