Support

MCA linear motion robotics is een flexibele onderneming, die naast het leveren van mechatronica componenten zich vooral heeft gespecialiseerd in het custom made ontwikkelen van applicaties in automation & drives ten behoeve van de industriële automatisering.

MCA linear motion robotics staat bekend als een firma die meedenkt met haar klanten. De MCA linear motion robotics engineers staan altijd voor u klaar om u te ondersteunen wat betreft uw eisen- en wensenpakket.

MCA linear motion robotics kan op de volgende gebieden iets voor u betekenen:

  • Levering van elektrische aandrijfcomponenten
  • Turn Key projecten op het gebied van aandrijvingen, besturingen en robotica
  • 24/7 service

MCA linear motion robotics kan veel producten direct uit voorraad leveren en mocht u vaker iets specifieks nodig hebben, dan leggen wij het speciaal voor u op voorraad! Wij beschikken over een goede helpdesk die veel van uw vragen telefonisch kan beantwoorden en natuurlijk helpen wij u ook graag ter plekke bij het bijvoorbeeld inbedrijfstellen van uw nieuwe aandrijving. Ook in de avond- en weekenduren kunt u rekenen op onze service!

Op onze service kunt u vertrouwen, dat is waar MCA linear motion robotics zich in onderscheidt!

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Uitgaande van dit motto beseffen wij dat een opdracht pas af is wanneer de machine of installatie naar tevredenheid functioneert. Na de levering van de componenten of schakelkasten zorgen onze engineers ervoor dat, indien gewenst, assistentie verleend wordt bij de inbedrijfstelling. Ook in geval van calamiteiten zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar via een speciaal service telefoonnummer.

MCA linear motion robotics beschikt over een eigen helpdesk, een aantal engineers staan dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Kunnen wij uw vraag niet onmiddelijk beantwoorden dan gaan wij op zoek naar een antwoord en wordt u binnen de kortst mogelijk tijd teruggebeld.