Projecten

Al vanaf haar oprichting staat MCA bekend als een firma die meedenkt met haar klanten.

De MCA engineers staan dan ook altijd klaar om u te ondersteunen bij uw aandrijf- en besturingsvraagstukken.
Wij dimensioneren en berekenen aandrijvingen en weten door onze jarenlange ervaring waar zich problemen kunnen voordoen. Wij ondersteunen bij het maken van aansluitschema´s en schrijven applicatiesoftware in alle producten van onze leveranciers (zoals PLC's, touchscreens etc.). Ook schrijven wij speciale applicatiesoftware in onze YASKAWA frequentieregelaars. Indien gewenst verzorgen wij een complete inbedrijfname van de geleverde aandrijving zodat u zich nergens om hoeft te bekommeren.

Onze kennis reikt verder dan alleen onze eigen producten.

Hier vindt u een selectie van TURN KEY PROJECTS door MCA uitvoerd. Bij deze projecten staat altijd de elektrische aandrijftechniek centraal.

BEKIJK HIER ONZE PROJECTEN

De afgelopen jaren heeft MCA dan ook bewezen perfect in staat te zijn TURN KEY projecten uit te voeren waarbij de elektrische aandrijftechniek centraal staat. In de meeste gevallen gaat het om het moderniseren (retrofit) van bestaande productiemachines en/of installaties. In grote lijnen komt het neer op het vervangen van de aandrijvingen, het leveren en monteren van nieuwe besturingspanelen, het ontwerpen van nieuwe software (Siemens en OMRON plc's), het vervangen van alle bedrading, en implementeren van robotica en de uiteindelijke inbedrijfstelling van de machine/installatie.
Niet alleen bestaande machines kunnen door MCA aangepakt worden maar ook zijn de MCA engineers perfect in staat om samen met de klant het aandrijf- en besturingstechnische gedeelte van nieuwe machines voor haar rekening te nemen.

Een "must" voor ons is dat er tussen klant en MCA een vertrouwensband ontstaat, naar onze mening de enige manier om samen tot een goed eindresultaat te komen.

Referenties

Fuji Photo Film B.V.
Koninklijke Ten Cate B.V.
Excluton B.V.
Nedtrain Services
Koninklijke Mosa B.V.
Daas Baksteen
Winterwarm B.V.
EcoTherm B.V.
Impress Metal Packaging B.V.
Besin International B.V.
Wavin Nederland B.V.
Sibelco B.V.
Thomas Regout B.V.
Mondi B.V. 
Arco Solutions B.V.

Onze partners en merken

Onze merken Onze partners