Over Molenberg

Molenberg heeft een jarenlange ervaring in de mechanische aandrijftechniek. Sinds 1985 verkoopt ons bedrijf componenten, zoals lagers, motoren, v-snaren en tandriemen etc.

Molenberg heeft een aantal eigen importeurschappen zoals Kohlswa gewalst stalen kettingschakels uit Zweden, Rübig matrijs gesmede kettingschakels uit Oostenrijk en Enzfelder hefspindelelementen uit Oostenrijk. Tevens heeft Molenberg een aantal dealerschappen.

Wij adviseren in ombouw- en nieuwbouwprojecten. Onze klant geeft aan dat een bepaald onderdeel van het proces minder kwetsbaar, sneller of beter moet. Hetgeen vaak een aanpassing vergt van meerdere onderdelen tegelijkertijd.

Wij hanteren een prettige, professionele en vooral een persoonlijke benadering van onze klanten. We geven iedere klant, groot of klein, een goede ondersteuning die ook nog eens door onze klanten als zeer plezierig wordt ervaren.

Doordat het leveringspakket zich steeds verder uitbreidt zijn wij in staat de klanten een totaalpakket te leveren.

Van een aantal van onze klanten hebben wij bij wijze van service de productieprocessen volledig in kaart gebracht met codes en voor de aandrijftechnische componenten.

Vraagt u gerust eens aan bij ons, ook als u een (spoed) bestelling heeft, kunnen wij u snel helpen. Onze koerier staat met draaiende motor voor u klaar.

Onze adresgegevens zijn:
Siemensstraat 7 | NL-7903 AX Hoogeveen
T - 0031 (0)528 - 277222 | F - 0031 (0)528 - 277506 | E - info@molenberg.nl