Over MCA

Als mechatronica specialist bieden wij u complete oplossingen. U kunt bij ons terecht voor de levering van zowel mechatronica artikelen als de uitvoering van projecten en voor beide bieden wij u uitgebreide ondersteuning.

Dat wij dit belangrijk vinden, vindt u terug in onze kernwaarden: Service - Kwaliteit - Vakmanschap - Betrouwbaar - Flexibel.

MCA levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige elektrische en mechanische aandrijfcomponenten zoals frequentieregelaars en robotica. We onderscheiden ons door deskundig advies, een helpdesk, inbedrijfstelling op locatie en een eigen 24/7 servicedienst.

Vestiging MCA Varsseveld

MCA Elektrotechniek

Elektrotechniek

MCA is een landelijk Uneto en SEI erkend installateur. Dat is mooi, maar nog mooier is dat iedere projectleider zijn installateurspapieren op zak heeft. Net als zijn VCA VOL. Maar dat spreekt voor zich.

MCA Besturingstechniek

Besturingstechniek

MCA ontwerpt en bouwt besturingen voor bestaande en nieuwe productiemachines, procesbesturingen, manipulators en robotsystemen.

MCA Engineering en Tekenwerk

Engineering en Tekenwerk

Vaak fungeren wij als verlengstuk van onze klanten. Als een klant aanvulling nodig heeft op de afdeling hardware engineering, kunnen wij daarvoor zorgen.

MCA Industrieel Onderhoud

Industrieel Onderhoud

MCA is thuis in de complexe en constant in ontwikkeling zijnde industriële automatisering. We werken met toonaangevende internationale merken. Wij kunnen uw installatie inventariseren en de verkrijgbaarheid van spareparts of vervangende artikelen inzichtelijk maken.

MCA Aandrijftechniek

Aandrijftechniek

Of het nu gaat om draaistroom-, meertoeren-, frequentie-, gelijkstroom-, servo-, stappenmotoren of lineair. Wij kunnen ze leveren en perfect aansturen.

MCA Weg en Waterbouw

Projecten

Vele projecten zijn gerealiseerd waarbij een besturing van MCA een schakel in de keten was. Mengers voor de start- en landingsbanen Schiphol, nationale snelwegen, diverse gestuurde boringen machines. Wij zijn actief in o.a. de machinebouw, de beton- en asfaltwereld, recycling- en boortechniek. Tevens intern transport, suikerverwerkende industrie, levensmiddelen industrie, laboratoria enz.

MCA Paneel- en Kastenbouw

Paneel- en Kastenbouw

Wij produceren voor eigen projecten zelf de panelen.

Maar ook andere technische automatiseerders weten de weg naar ons te vinden.

Wij kunnen de kast voor derden engineeren, tekenen, programmeren en bouwen of een deel hiervan. Regelmatig maken wij van toegeleverde documentatie een paneel of kast.

MCA Projecten

Aanpak

De meeste projecten worden turnkey opgeleverd. Dit houdt in dat wij bij overdracht de installatie zodanig getest hebben, dat een storing tot een uitzondering behoort.

De wens voor een aanpassing openbaart zich vaak in de opstartfase. Dat kan snel vanaf ons kantoor geïmplementeerd worden.

Wij kunnen uw installatie via internet of een telefoonmodem beheren en servicen. Gedurende 3 maanden plaatsen wij standaard op alle nieuwe installaties een ‘leen’ modem. Daarna kunt u het modem eventueel aanschaffen.

MCA Projecten

Frequentieregelaars

Wij leveren frequentieregelaars van alle merken.

Yaskawa leveren wij uit voorraad tot 200 Kw 24/7.

Siemens en Control Techniques leveren wij binnen een paar uur.

Maar ook softstarters worden door ons geleverd.

Techniek Nederland

Logo SEI

Logo Sterk In

Logo VCA