Onze industriële zwaarlast telescoopgeleidingen

Geplaatst: 15-03-2019

Na de nodige succesvolle projecten te hebben afgerond, willen wij ook u nu op de hoogte brengen van de mogelijkheden met onze zwaarlast telescoopgeleidingen.

Met onze standaard industriële telescoopgeleidingen bedachten wij in het verleden al de nodige oplossingen in diverse toepassingen. Echter bereikten we in bepaalde gevallen onze grens qua belasting en moesten we creatief zijn om een dergelijke toepassing toch te kunnen bouwen.

Met het uitgebreide programma zwaarlast kunnen we sinds enige tijd ook deze vraagstukken simpel invullen. Deze telescoopgeleidingen worden opgebouwd met een degelijk gefreesd profiel en kunnen per paar krachten aan van max 3000 kg. Ook hebben we nu over-uittrekbare uitvoeringen die max 1400 kg per paar kunnen dragen. De slag is bij deze uitvoeringen dus groter dan de eigen inbouwlengte.

Onze telescoopgeleidingen zijn ook verkrijgbaar in RVS en met diverse opties als dempers en mogelijkheid tot fixeren. Onze Product Engineers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Toepassingsgebieden zijn o.a. offshore, food, palletising en CNC-wisselstations.

« Nieuws overzicht