Nieuwe HMI-panels van Yaskawa Vipa

Geplaatst: 07-05-2018

Als opvolger van de bekende eco en eco+ serie Touch Panels, presenteert Yaskawa VIPA Controls twee nieuwe HMI panels, te weten het cloud- en het smartPanel. Met de introductie van deze panels, richt YASKAWA VIPA Controls zich op de toekomstige technologieën zoals Cloud en Web Visualisatie.

cloudPanels:

De cloudPanels zijn geoptimaliseerd voor webapplicaties en daarom uitstekend geschikt voor WebVisu-projecten. Aangezien de WebVisu-creatie-functie al in de VIPA Engineering Tool Speed7 Studio is geïntegreerd, is visualisatie via het nieuwe cloudPanel kinderspel: het draait binnen de respectieve PLC en wordt opgeroepen vanuit het cloudPanel via een HTML5-geschikte webbrowser. Deze visualisatieoptie is een kosteneffectieve oplossing, vooral voor kleinere toepassingen.

smartPanels:

De smartPanels zijn ontworpen voor kleine tot middelgrote toepassingen. Ze staan ​​voor hoge bruikbaarheid en connectiviteit. Uitgerust met Movicon 11 Standard, is de gebruiker vrijwel onbeperkt in termen van tags, screens, recepten, alarmen, etc.

Type & Prijzen overzicht:

Technische gegevens:

Voor meer informatie kunt u ons bellen: +31 (0)315 25 72 60

« Nieuws overzicht