MCA introduceert nieuwe lijn miniatuurgeleidingen

Geplaatst: 27-02-2020

Als uitbereiding op het bestaande pakket lineaire profielrail geleidingen, heeft MCA linear motion robotics nu haar eigen RBX miniatuur geleidingen toegevoegd aan het programma. Doordat er meerdere bouwgroottes én meerdere uitvoeringen per bouwgrootte beschikbaar zijn, biedt MCA de engineer hiermee tal van mogelijkheden om de juiste oplossing voor zijn of haar toepassing te selecteren.

Overzicht mogelijkheden:

Standaard uitvoering, smal
Bouwgrootte 5, 7, 9, 12, 15 en 20
Standaard uitvoering, breed
Bouwgrootte 5, 7, 9, 12 en 15
Loopwagen types per bouwgrootte
Compact, Normaal, Lang
Montagemogelijkheden rail
Potgat bovenzijde of draadgat onderzijde

Bovenop de ruimere keuze, heeft de engineer ook de mogelijkheid een smeer unit toe te voegen aan de miniatuur loopwagen. Deze LF smeer unit zorgt voor een onderhoudsarme geleiding; minder downtime en kostenbesparing. Daarbij kan ook een langere levensduur behaald worden.

Uiteraard wordt er in Twello een voorraad opgebouwd, waardoor binnen afzienbare tijd korte levertijden gegarandeerd kunnen worden. De rails worden op de door u gewenste lengte gemaakt, voorzien van een professionele fase en desgewenst met gemonteerde loopwagens geleverd. Gezien de kwaliteit van het slijpproces, kunnen de loopwagens ook los geleverd worden. Elke loopwagen behoudt de juiste loopeigenschappen. Bij vervanging kan elk deel (rail of loopwagen) separaat uitgewisseld worden, vervangen van de complete set is geen must.

Dat de RBX miniatuur geleidingen technisch voldoen aan de eisen die vandaag de dag gesteld worden door de markt, blijkt uit het feit dat ze worden toegepast bij gerenommeerde namen als Samsung, KNS (Kulicke & Soffa) en ASM. Na veelvuldig testen zijn de geleidingen hier kwalitatief toegelaten tot de standaard die er gehanteerd wordt. Ook hier biedt MCA u dus weer een kwalitatief sterk product tegen een zeer concurrerende prijs.

Samen creëren & innoveren is onze passie en we blijven graag met u meedenken!

Documentatie

Bel voor meer informatie: +31 (0)571 27 20 10

« Nieuws overzicht