In the spotlight Gilbert Legters en Bjorn Hollands

Geplaatst: 05-06-2020

Even voorstellen: Gilbert Legters

In Februari 2017 ben ik (Gilbert Legters) bij MCA begonnen als application engineer op de afdeling Drives en Motion. Toen deze vacature voorbij kwam dacht ik, dat lijkt mij een geweldig bedrijf om voor te werken. Een grote affiniteit met techniek, innovatie hoog in het vaandel, al 10 jaar lang structureel groeiend, maar toch de sfeer en omgangscultuur een echt familiebedrijf.

Mijn grote ambitie was om na een paar jaar diepgaande technische kennis opgedaan te hebben als Application Engineer, de buitendienst in te gaan, waarbij de voorkeur uitging naar een technische sales functie. Om goed beslagen ten ijs te komen is de technische kennis van cruciaal belang bij een bedrijf als MCA, dus het beleid om eerst als binnendienst application engineer ervaring op doen, het bedrijf, de producten en ook de klanten leren kennen, paste mij zeer goed. Dit was achteraf gezien de juiste formule en vanaf 2019 ben ik langzaam de binnen- met buitendienst gaan combineren. De positieve energie die ik hier van kreeg gaf de doorslag; het werd tijd voor een volledige buitendienst functie als sales engineer.

Vanaf januari dit jaar is dit werkelijkheid geworden en bedien ik samen met MCA-oprichters Eg Waaijman en Jo Huppertz, en met mijn inspirerende collega’s Freek van Beersum en Jurriën Schouten onze klanten. Dus heeft u een aanvraag op gebied van lineairtechniek, aandrijf- of besturingstechniek, robotica of industriële automatisering, dan denken wij graag mee in de oplossing. Neem contact op met mij of een van mijn collega’s dan helpen wij u verder.

Met vriendelijk groet,
Gilbert Legters

Sales Engineer MCA

T: 0315-25 72 60
M: 06-52 32 05 51
E: gilbert.legters@mcabv.nl
W: www.mcabv.nl


Even voorstellen: Bjorn Hollands

BjornIk, Bjorn Hollands, heb vanaf februari 2019 mijn afstudeerstage voor de opleiding Mechanical Engineering (Zuyd Hogeschool) bij MCA mogen uitvoeren. Aan het einde van deze stage werd mij een baan als Project Engineer aangeboden. Mede doordat ik in dit halve schooljaar enorm veel heb geleerd en goed heb kunnen ervaren wat deze functie inhoudt, heb ik deze kans dan ook met beide handen gegrepen. Vanaf 1 juli 2019 ben ik officieel onderdeel van het MCA team.

Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit in projecten. Elk project is anders en daarbij komen elke keer weer nieuwe uitdagingen kijken. Hierdoor leer je elke dag opnieuw. Tevens het doorlopen van het gehele engineeringtraject spreekt mij erg aan. Van het bezoeken van klanten, het maken van schetsen op kladpapier tot het realiseren van een werkende machine, alles komt aan bod. Dit geeft mij dan ook heel veel energie en voldoening.

Heeft u een technisch vraagstuk binnen uw organisatie, dan staan mijn collega’s en ik graag voor U klaar om een passende oplossing te bieden!

Met vriendelijke groet,
Bjorn Hollands


M: 0613 00 57 85
E: bjorn.hollands@mcabv.nl
W: www.mcabv.nl

« Nieuws overzicht