Daniel Jonker na 4 jaar terug bij MCA

Geplaatst: 21-04-2020

1 april jl. is Daniel Jonker als Technical Manager linear teruggekeerd bij MCA.

Daniel begon in 1 mei 2004 als engineer bij Stamhuis Lineairtechniek in Twello. In die periode bouwde hij samen met de heer Stamhuis het bedrijf uit tot de meest toonaangevende lineair specialist van Nederland. 10 exclusieve dealerschappen, Nederlandse grootste voorraad lineaire geleidingen, assen en spindels, een eigen machinepark en bewerkingscentrum én een engineeringafdeling die de machinebouwer helpt bij het (3D) ontwerpen van alle lineaire bewegingen in de machine. Allemaal mede door Daniel vormgegeven.

Daniël Jonker - Technical Manager linear

In 2016 besloot Daniel zijn kennis te gaan verbreden door bij een engineeringbureau te gaan werken. Hij deed veel ervaring op op het gebied van machineontwerp en -bouw en werkte nog immer veelal met MCA samen. Ondertussen werden Stamhuis en MCA zusterbedrijven en werden de krachten gebundeld in het concept MCA linear motion robotics. Sindsdien eindigt ons advies niet meer bij de lineaire toepassing, maar leveren wij veelal totaaloplossingen voor zowel de machinebouw als de productie-industrie.

Dit voor de Nederlandse markt unieke concept, waarbij toegevoegde waarde creatie centraal staat, deed Daniel besluiten om terug te keren naar MCA. Als Technical Manager linear draagt Daniel de verantwoordelijk over ons lineaire productassortiment en werkt hij intensief samen met Bart te Braak, Technical Manager motion & robotics, om u te kunnen ondersteunen in de meest innovatieve en efficiënte oplossingen.

Samen creëren en innoveren!

« Nieuws overzicht