Brammer Roermond sluit zich aan bij BT Brammer

Geplaatst: 20-03-2018

Brammer Roermond B.V. werkte als zelfstandig bedrijf samen met Brammer Nederland (oud AKN). Op 14 maart 2018 heeft Brammer Roermond zich volledig aangesloten bij het MRO netwerk van BT Brammer B.V. door haar aandelen volledig over te dragen.

Andre Fontijn, Brammer Roermond verantwoordelijke, meldt: “Het samengaan zorgt ervoor dat onze gezamenlijke klanten buiten de reeds bewezen Brammer specialisaties op het gebied van lagers en aandrijftechniek ook de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van de toegevoegde waarde van de Biesheuvel Groep. Denk hierbij onder andere aan specialisten op het gebied van verspaning, lineair techniek, robotisering, pneumatiek & compressed air en persoonlijke bescherming.”

Meino Noordenbos, Algemeen directeur BT Brammer Benelux voegt toe: “De Limburgse productie- en maak industrie is stevig van omvang. Wij bedienen hen vanuit Biesheuvel Techniek, Brammer en Smezo met een breed productie programma en een hoge service graad. Juist het Brammer Roermond team van Andre Fontijn is van grote toegevoegde waarde voor de industrie en haar gebruik van werktuigbouwkundige- en industriële materialen. Wij gaan dat slim samenvoegen met onze Uptime services en technische competenties. Deze integratie start nu volledig.”


Andre Fontijn en Meino Noordenbos

Download HIER het volledige persbericht

« Nieuws overzicht