Beuk Engineering B.V. onderdeel van Motion Control Automation B.V.

Geplaatst: 06-06-2017

Beuk Engineering B.V. is samen gegaan met Motion Control Automation B.V., onderdeel van de Biesheuvel Groep.

Beuk Engineering heeft in 24 jaar reeds een intensieve samenwerking met MCA opgebouwd. MCA en Beuk Engineering werken voortaan vanuit 4 vestigingen in Nederland en zijn met 35 project- een service-engineers actief in de Mechatronica.

U als industriële klant kunt beschikken over de MCA disciplines elektrotechniek, besturingstechniek, engineering en (Eplan)ontwerp, industrieel onderhoud, paneel-/kastenbouw en turnkey automatiseringsprojecten. Regionaal werkend kunnen wij u nog beter bedienen. Merken met voorraad van Sigmatek, Siemens, Unitronics, Wago, Control Techniques, Panasonic, Yaskawa, Ruhrgetriebe en Lammers Motoren worden gevoerd.

Het Uneto-Vni en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) lidmaatschap van Beuk Engineering is eveneens door MCA overgenomen.

Onze service wordt sterker en wij willen u Optimaal blijven bedienen. Alleen onze bedrijfsgegevens zijn gewijzigd.

Motion Control Automation B.V. Waaier 46, 2451 VW Leimuiden

BIC code: RABONL2U
IBAN nummer: NL33RABO0305929895
BTW nummer: NL802336061B01
KVK nummer: 08070792

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze berichtgeving dan kunt u contact opnemen met Walt Beuk. Hij en zijn team zullen zich samen met de collega’s van MCA onverminderd inzetten om de samenwerking met u succesvol voort te zetten.

« Nieuws overzicht